- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2204 φορές
Δικαιώθηκε η ΒΕΡΟΙΑ για Ραούλ Μπράβο, παίζει με Καλλονή!
Ο Ραούλ Μπράβο τελικά θα δώσει το "παρών" στο Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς της «Βασίλισσας» με την Καλλονή, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έκανε αποδεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.
Μετά από την απόφαση αυτή ο Ισπανός αμυντικός των «κυανέρυθρων» τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική την οποία έχει ήδη εκτίσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του RAUL BRAVO SANFELIX, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κατά της υπ΄αριθμ. 318/24-12-2014 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής RAUL BRAVO SANFELIX τέλεσε την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 εδαφ. α Ι του Π.Κ. της ΕΠΟ και επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ».
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



