- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 703 φορές
Απόλλων Νέας Λυκογιάννης: Παραμένει το δίδυμο των τερματοφυλάκων!
Με απόλυτη σταθερότητα στη θέση «1» συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων Νέας Λυκογιάννης.
Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη διατήρηση του ίδιου πολύτιμου διδύμου κάτω από τα δοκάρια (Φλώρος - Μπρανιώτης), ανανεώνοντας τη συνεργασία με δύο πολύτιμους γκολκίπερ που θα αποτελέσουν και φέτος την εγγύηση στα μετόπισθεν της ομάδας.
Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Κάτω από τα δοκάρια δεν αλλάζει τίποτα! Δύο πολύτιμες μονάδες παραμένουν στην οικογένειά μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Καλή σεζόν παιδιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!»
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



