- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1548 φορές
Τρίκαλα - Βέροια 4-2: Οι παλαίμαχοι ξέχασαν τη... σκοπιμότητα και θυμήθηκαν την τέχνη του γκολ!
Από την όμορφη πόλη των Τρικάλων ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια για το τρέχον έτος.
Τρίκαλα – Αποστολή: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης
Οι «κυανέρυθροι» της Ημαθίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους του τοπικού ΑΟΤ το απόγευμα της Δευτέρας (25/5), σε ένα παιχνίδι που προσέφερε όμορφο θέαμα και πολλά γκολ.
Νικητές της φιλικής αναμέτρησης αναδείχθηκαν οι «κυανέρυθροι» των Τρικάλων με το ευρύ σκορ 4-2, μιας και κατάφεραν να σταθούν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Σε αντίθεση με το σύνολο του Γιώργου Χατζάρα, το οποίο έδειξε να κινείται καλύτερα –κυρίως στο β' ημίχρονο– ως απόρροια της διαφοροποίησης του σχήματος με τις αλλαγές που έγιναν, με αποτέλεσμα να βρουν δίχτυα δύο φορές, ενώ συν τοις άλλοις είχαν και ένα χαμένο πέναλτι.
Πιο συγκεκριμένα, οι Τρικαλινοί βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρη σε γκολ των Γκαραγκούνη και Καραΐσκου στο 14' και 19' αντίστοιχα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το α' μέρος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διεύρυναν το σκορ (3-0 στο 36') με τον Γεωργίου, για να μειώσουν στη συνέχεια οι Βεροιώτες σε 3-1 στο 37' με τον Γ. Χαραλαμπίδη.
Ο Φασούλας για τον ΑΟΤ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1 στο 40', ενώ λίγο μετά ο Ζαρογιάννης έφερε τη διαφορά στα δύο γκολ (4-2 στο 50’), με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα, καθώς ο Γ. Ματζιαρίδης έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Ζαφείρης).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Βουλόγκας και είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτά (με το κάθε ημίχρονο να τελειώνει στο 30λεπτο).
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:
ΑΟΤ (Παραπραστανίτης): Γκανούρης, Πράπας, Γιώτας, Γκαραγκούνης, Μαλλιώρας , Πάτρας, Μιχαήλ, Καραϊσκος, Ράπτης, Αιβαλιώτης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκολίτος, Φάσσας, Ρήγας, Μπουλούτσος, Παπαστεργιάδης, Ζαβλανός, Ζαφείρης, Φασούλας, Γεωργούλας (Δεν αγωνίστηκε ο Λαγάρας).
ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Χατζάρας): Μιχαηλίδης Κ., Κολεσίδης, Βεζυργιανόπουλος, Σπανός Γ., Τσιούχας, Μελετίδης, Στεργιόπουλος Κ., Ελευθεριάδης, Παπατζίκος, Παπαδόπουλος Θ., Μουταφίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Χωματάς, Γ. Χαραλαμπίδης, Στιβ Παπαδόπουλος, Ζαρογιάννης, Χωλόπουλος, Ορφανίδης Σ., Ματζιαρίδης, Μαραγκός, Παπαστέργιος, Πουρσανίδης Χρ. (δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί).










