- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1185 φορές
Πάει για αλλαγή μέρας το ΒΕΡΟΙΑ-Παναιτωλικός
Η αποχώρηση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αναγκάζει τη Nova να διαφοροποιήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε πριν από περίπου δέκα μέρες.
Το κενό που αφήνει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε αγώνας της Βολιώτικης ομάδας που ματαιώνεται, πρέπει να καλυφθεί με τη μετάθεση μιας αναμέτρησης που θα αποφασίζεται από κοινού με το συνδρομητικό κανάλι.
Έτσι, στην ερχόμενη 17η αγωνιστική, ο αγώνας του Ο.Φ.Η. με τη Νίκη Βόλου που είχε οριστεί για το Σάββατο (03/01) στις 15:00, είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί με το ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Παναιτωλικό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (04/01) στις 17.15.
Οι δύο ομάδες έχουν ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή και η οριστική απόφαση θα παρθεί και θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα (29/12).
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



