- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 1106 φορές
Λύγισε στο φινάλε η Αλεξάνδρεια στην Εξοχή
Με εκτός έδρας ήττα αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν η ΑΕ Αλεξάνδρειας, καθώς έχασε με 1-0 από τον Ερμή Εξοχής στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Γ' Εθνικής.
Σε ένα παιχνίδι που όδευε ολοταχώς προς τη λευκή ισοπαλία, μια στιγμή ατυχίας στο τελευταίο δεκάλεπτο στέρησε από τους παίκτες του Κώστα Κατσιαμήτα το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούνταν.
Η αναμέτρηση στην Εξοχή ήταν μοιρασμένη, με τις δύο ομάδες να δίνουν πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου και τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Η Αλεξάνδρεια στάθηκε καλά ανασταλτικά, προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις με αντεπιθέσεις, αλλά η τελική πάσα δεν ήταν η ιδανική για να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων.
Όλα κρίθηκαν στο 80’. Μετά από μια φάση διαρκείας και διαδοχικές κόντρες μέσα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, η μπάλα στρώθηκε στον Λαμπίρη, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Ράντο, γράφοντας το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Αλεξάνδρεια προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Ερμής κλείστηκε πίσω και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαλατσόγλου από τα Γρεβενά, με βοηθούς τους Δρουδάκη (Κοζάνης) και Παπαλαμπρόπουλο (Γρεβενών).
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ (Π. Καμπανταγίδης): Ζωγράφος, Καρατάσιος, Μιχαηλίδης, Λαμπίρης, Σεχολάρι, Κυρτέγος (66′ Τσιρώνης), Παπαϊωάννου, Κραγιόπουλος, Λουτζιανιώτης, Θεοφίλου, Κόλα.
ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Κ. Κατσιαμήτας): Ράντος, Καραγιάννης (82’ Αρβανίτης), Τσιεγγελίδης, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (82’ Κουλούκατσης), Σκένδρος, Σύρπης (66’ Λιόλιος), Κίτσας (66’ Σωτηριάδης), Δημόπουλος, Ντάνι (82’ Νικόπουλος), Παπαναστασίου.







