- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 639 φορές
Α’ ΕΠΣΗ: Χωρίς εκπλήξεις στην κορυφή, με μεγάλο ενδιαφέρον στην παραμονή
Με τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το Σάββατο (7/3) το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η πρωτοπόρος Νάουσα πέτυχε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά με 2-0 επί του Παλαιοχωρίου στο γήπεδο της Επισκοπής, ενώ τα Τρίκαλα παρέμειναν στη 2η θέση μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΠ Βέροιας (3-1).
Στη μάχη της ουράς, η Ακαδημία Βέροιας ηττήθηκε στο φινάλε από τον Σταυρό εντός έδρας (0-1), ενώ το Μακροχώρι «κλείδωσε» ουσιαστικά την παραμονή του επικρατώντας εύκολα με 4-1 του Ολυμπιακού Νάουσας που παρέμεινε στις επικίνδυνες θέσεις.
Τέλος, στο γειτονικό ντέρμπι του Κοπανού κόντρα στα Λευκάδια, οι γηπεδούχοι κέρδισαν 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και οριστικοποίησαν ουσιαστικά την παραμονή τους, ενώ ο Αγ. Γεώργιος πήρε άνευ αγώνα το «τρίποντο» από τη Μελίκη.
Α’ ΕΠΣΗ - 18η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακαδημία Βέρ. – Σταυρός 0-1
Νάουσα – Παλαιοχώρι 2-0
Κοπανός – Λευκάδια 1-0
Μακροχώρι – Ολυμπιακός Ν. 4-1
Τρίκαλα – ΑΕΠ Βέροιας 3-1
Αγ. Γεώργιος – Μελίκη 3-0 (α.α.)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νάουσα 52
2. Τρίκαλα 35
3. Αγ. Γεώργιος 32
4. Σταυρός 31
5. Λευκάδια 27
6. Μακροχώρι 26
7. Κοπανός 26
8. ΑΕΠ Βέροιας 22
9. Ολυμπιακός Ν. 17
10. Ακαδημία Β. 16
11. Παλαιοχώρι 15
12. Μελίκη -9
*Η Μελίκη αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/03, 15:30)
Σταυρός – Παλαιοχώρι
Μελίκη – Ακαδημία Βέρ.
Λευκάδια – Νάουσα
Ολυμπιακός Ν. – Αγ. Γεώργιος
ΑΕΠ Βέροιας – Κοπανός
Τρίκαλα – Μακροχώρι







