- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 810 φορές
Γ’ Εθνική: Ποιοι θα διευθύνουν τα Κυριακάτικα ματς Βέροιας και Αλεξάνδρειας
Έγιναν γνωστοί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της ερχόμενης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στον δεύτερο όμιλο (20ή αγωνιστική), το εντός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με αντίπαλο την γειτονική Κοζάνη, θα «σφυρίξει» ο Δώνης του Σ.Δ. Μακεδονίας, έχοντας βοηθούς τους Παντικίδη και Καλογριανίτη του ίδιου συνδέσμου.
Το ματς της ΑΕ Αλεξάνδρειας στην Καρδίτσα κόντρα στον τοπικό Αστέρα, θα διευθύνει ο Μακαρές από στον Σ.Δ. Φθιώτιδας, έχοντας βοηθούς τους Μπύρο (Ευρυτανίας) και Τζιερτζίδη (Φθιώτιδας).
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



