- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1242 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Στροφή σε Νίκη Βόλου
Η «Βασίλισσα του βορρά» δεν παρουσίασε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο την Κυριακή στην Τρίπολη και έχασε δίκαια με 2-0 από τον τοπικό Αστέρα.
Σίγουρα έγιναν αρκετά λάθη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα καθώς την Τετάρτη (17/12) οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η Βεροιώτικη αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/12) από τη μακρινή Τρίπολη και για το λόγο αυτό, το απόγευμα της ίδιας μέρας οι ποδοσφαιριστές του Γκρανέρο προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Την Τρίτη θα γίνει και πάλι απογευματινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός, που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με την ουραγό της βαθμολογίας, Νίκη.
Σχετικά Άρθρα
-
Θετικό τεστ για τον Απόλλωνα Λυκογιάννης κόντρα στα Λευκάδια (φωτο) -
Φιλική νίκη για την ΑΕ Αλεξάνδρειας απέναντι στην Κ16 του Αστέρα Αλεξάνδρειας -
Φιλική ήττα και χρήσιμες δοκιμές για την ΑΕΠ Βέροιας απέναντι στον Αιγινιακό -
Βέροια: "Crash test" με Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή υπό το φως των προβολέων!



