- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 950 φορές
Χωρίς Μπαλάφα και Αμαραντίδη η «Βασίλισσα» στην Τρίπολη
Χωρίς δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της θα αγωνιστεί την Κυριακή (14/12, 17:15) η «Βασίλισσα του βορρά» στην Τρίπολη κόντρα στον «ευρωπαίο» Αστέρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/12) με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απέκλεισε τον ανέτοιμο Μπαλάφα και τον τιμωρημένο Αμαραντίδη.
Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Κατίδη για αγωνιστικούς λόγους και τον Γεωργιάδη που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ αντίθετα πήρε μετά από αρκετό καιρό τον Μπάμπη Παυλίδη.
Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής:
Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς, Κάμπορα.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics) -
Α’ ΕΠΣΗ: Ο πίνακας των σκόρερ μετά την 4η αγωνιστική – Στην κορυφή ο Τασιώνας, ακολουθούν οι "κανονιέρηδες" του Λουτρού -
VIDEO: Το «χρυσό» γκολ του Ιωάννου που χάρισε στη Βέροια το «διπλό» στη Φλώρινα -
Β’ ΕΠΣΗ: Ο Άχθος Αρούρης πήρε το ντέρμπι στο Κλειδί – Δείτε φωτορεπορτάζ



