- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1036 φορές
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον Άρη Παλαιοχωρίου για δύο ποδοσφαιριστές του
Δύο ιδιαίτερα δυσάρεστες ειδήσεις σκιάζουν την έναρξη της νέας χρονιάς για την οικογένεια του Άρη Παλαιοχωρίου, με τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους Θωμά Κιρτσόγλου και Χρήστο Ρογιαννή για τις απώλειες αγαπημένων τους προσώπων.
Πιο αναλυτικά:
Δυστυχώς, το 2026 ξεκινά με μια δεύτερη δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια του Άρη Παλαιοχώριου. Ο ποδοσφαιριστής μας, Θωμάς Κιρτσογλου, έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. Καλό παράδεισο στην εκλιπούσα. Να τη θυμάστε πάντα. Θωμά, είμαστε όλοι στο πλευρό σου.
Η διοίκηση το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρήστο Ρογιαννη για τον χαμό του αδερφού του. Χρήστο να είσαι δυνατός και να τον θυμάσαι όλοι είμαστε στο πλευρό σου. Καλό παράδεισο.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



