- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 1175 φορές
Γ' Εθνική: Ο Δρακίδης στο ντέρμπι Καλαμαριάς - Βέροιας, ο Ασβεστόπουλος στην Αλεξάνδρεια
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ/ΚΕΔ οι ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στον δεύτερο όμιλο, το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλωνα Καλαμαριάς και Βέροιας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/11, 15:00), θα διευθύνει ο Δρακίδης του Σ.Δ. Ξάνθης, έχοντας βοηθούς τους Δανδανόπουλο (Ξάνθης) και Χρυσαϊδη (Χαλκιδικής).
Το κρίσιμο εντός έδρας ματς της ΑΕ Αλεξάνδρειας κόντρα στον Εορδαϊκό, την ίδια μέρα και ώρα, θα «σφυρίξει» ο Ασβεστόπουλος του Σ.Δ. Κιλκίς, με βοηθούς τους Γιατσίδη (Μακεδονίας) και Λαγκουβάρδο (Κιλκίς).
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



