- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1259 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Αμφίβολος ο Καλτσάς για Ατρόμητο!
Με ένα ακόμη πρόβλημα ολοκλήρωσε στην Αθήνα η «Βασίλισσα του βορρά» την μίνι προετοιμασία της για τον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης (03/12, 17:15) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο είδε το Νίκο Καλτσά να μην βγάζει το σημερινό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να περιμένει έως την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Κατά τα λοιπά, σίγουροι απόντες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Μαλόν (αποβλήθηκε με Παναθηναϊκό) και Γεωργιάδης (αποκλείστηκε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος), οι οποίοι γύρισαν ήδη στη Βέροια, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Δημήτρης Αμαραντίδης που εξέτισε την ποινή του.
Αναλυτικά οι 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Βεργώνης, Οστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς, Κάμπορα.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: "Crash test" με Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή υπό το φως των προβολέων! -
«Καθάρισε» με 2-0 ο ΦΑΣ Νάουσα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό με τον Πανεδεσσαϊκό -
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φιλική ήττα της Βέροιας στη Σιάτιστα -
Μακεδονικός Σιάτιστας - Βέροια 3-1: Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά τη λήξη του φιλικού



