- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1012 φορές
Ξεκίνησαν τα... βάσανα στον ΓΑΣ Κοπανού
Η νέα αγωνιστική χρονιά για τον ΓΑΣ Κοπανού ξεκίνησε σήμερα, με τον Χρήστο Μποζίνη και 26 ποδοσφαιριστές του ρόστερ να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο του Κοπανού.
Μαζί με τους έμπειρους παίκτες, συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές της Κ16, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τη φιλοσοφία του συλλόγου να εμπιστεύεται τα παιδιά των τμημάτων υποδομής και να τους δίνει την ευκαιρία να προετοιμάζονται πλάι στους μεγαλύτερους.
Απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Νίκος Χατζηπαυλίδης, Δημήτρης Δούμος, Στέλιος Κοσμίδης και Ορφέας Μπαλτατζίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ευθύμης Χατζόπουλος λόγω προβλήματος στη μέση.
Η πρώτη μέρα περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα, ενώ σταδιακά οι ρυθμοί θα αυξάνονται, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και φιλικές αναμετρήσεις.
Όσον αφορά τις μεταγραφές, αύριο θα ανακοινωθεί η πρώτη προσθήκη και θα ακολουθήσουν τουλάχιστον τρεις ακόμη, σε θέσεις που έχει ζητήσει ο προπονητής
Σχετικά Άρθρα
-
Super League: Δυνατή πρεμιέρα με ευρείες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία -
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα -
Πρώτο φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα στο Αιγίνιο για τον "Κένταυρο" Ολυμπιακό Λουτρού



