- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 661 φορές
ΓΑΣ Κοπανού: Παρέμεινε και ο Λύτης στο ρόστερ
Άλλη μια ανανέωση με ποδοσφαιριστή του περσινού ρόστερ ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κοπανού, με τον έμπειρο Γιώργο Λύτη να συνεχίζει στα "κιτρινόμαυρα"".
Πιο αναλυτικά:
Ο ΓΑΣ Κοπανού ανακοινώνει την παραμονή του Γιώργου Λύτη στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2025/2026.
Ο έμπειρος μέσος θα αγωνιστεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τα κιτρινόμαυρα και παραμένει ένα από τα πολυεργαλεία του τεχνικού επιτελείου, προσφέροντας λύσεις σε πολλές θέσεις και με απόλυτα θετική παρουσία σε κάθε του συμμετοχή.
Η σταθερότητα, η συνέπειά του και ο χαρακτήρας του εντός κι εκτός γηπέδου τον καθιστούν πολύτιμο μέλος της ομάδας, τόσο αγωνιστικά όσο και στο εσωτερικό της.
Καλή σεζόν Γιώργο, με υγεία και επιτυχίες!
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



