- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 1421 φορές
Ομάδα της Γ' Εθνικής πυροδοτεί βόμβα με τον Γιάννη Αναστασίου!
Ο Γιάννης Αναστασίου αλλάζει πορεία και πηγαίνει στον Πύργο για ένα πρότζεκτ που δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν.
Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και της Ομόνοιας, με θητεία σε Ρόντα, Κορτράικ, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Κηφισιά αναλαμβάνει το πόστο του στρατηγικού συμβούλου στη Θύελλα Πύργου, η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική ως Pyrgos FC, με φόντο μια φιλόδοξη πορεία προς τη Super League 2.
Η κίνηση έχει έντονο προσωπικό χαρακτήρα, καθώς, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η εμπλοκή του Αναστασίου οφείλεται στη φιλική του σχέση με τον χρηματοδότη της ομάδας.
Ο ρόλος του θα είναι καθαρά συμβουλευτικός καθώς δεν προορίζεται για προπονητής. Ο 52χρονος είναι αυτός που θα «τρέξει» το πλάνο ανάπτυξης από τις Ακαδημίες ως την πρώτη ομάδα, με στόχο ένα σταθερό οικοδόμημα, βασισμένο σε επαγγελματικά πρότυπα.
Η «μεταγραφή» του Αναστασίου στον Πύργο μπορεί να μοιάζει έκπληξη, αλλά για όσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα του, πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή, ένα βήμα πίσω για να χτίσει κάτι καινούριο, κάτι καινοτόμο.
filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



