- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 914 φορές
Η ΑΕ Αλεξάνδρειας θα τιμήσει τον Θανάση Τόλιο
Η ΑΕ Αλεξάνδρειας το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και πριν την έναρξη του αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, θα τιμήσει σε μια λιτή τελετή τον τερματοφύλακα της Τόλιο Αθανάσιο.
Όπως αναφέρει η ενημέρωση:
Ο αειθαλής γκολκίπερ στις 25 Σεπτεμβρίου και με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε σε ηλικία 47 ετών, 9 μηνών και 19 ημερών ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει βασικός σε αγώνα Α', Β', Γ' εθνικής και Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι στη μεγάλη καριέρα του ο τερματοφύλακας μας έχει αγωνιστεί σε Εδεσσαϊκό, Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πιερικό, Τρίκαλα, Ηρακλή Ψαχνών, Αιγινιακό, Νίκη Αγκαθιάς, ΑΣ Γιαννιτσά, Θύελλα Σαρακηνών, Αναγέννηση Κολινδρού.
Ο Θανάσης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ποδοσφαιριστές με το ήθος και την αγωνιστικότητα του και είμαστε σίγουροι πως θα διαρκέσει πολύ ακόμη το "ταξίδι" του στον όμορφο χώρο του ποδοσφαίρου!!
Συγχαρητήρια!!
Σχετικά Άρθρα
-
Στο Καυτανζόγλειο για το Ηρακλής – Λεβαδειακός ορίστηκε ο Γιώργος Χριστοδούλου -
Το ποδόσφαιρο που κερδίζει στην Ημαθία, η μεγάλη ατυχία του Φασίδη και η κούρσα των δύο -
ΕΠΣ Ημαθίας: Σέντρα στο πρωτάθλημα Κ-16 – Το πλήρες πρόγραμμα του Α’ Γύρου -
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς



