- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 11696 φορές
Πλήρης αβεβαιότητα μετά τον υποβιβασμό από τη Super League 2
Σιγή που φέρνει ανησυχία στον κόσμο της Κοζάνης για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Ας μη ξεχνάμε πως υπάρχουν τα παιδιά της Κ 19 οι προπονητές αλλά και οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές, της μέχρι πριν λίγο καιρό ΠΑΕ Κοζάνης που περιμένουν την απόφαση των “μεγάλων” για να δουν κι αυτοί τι θα κάνουν και πιο δρόμο θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.
Μια εβδομάδα (Παρασκευή 19/7) πριν τις δηλώσεις συμμετοχής στη Γ’ εθνική και σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Κοζανης θα δηλώσει τελικά συμμετοχή. Από κει και πέρα όμως αβεβαιότητα. Τα επικρατέστερα σενάρια δυο.
Θα συνεχίσει η οικογένεια Κεντεποζίδη να κρατάει τα ινία της ομάδας; Θα επιδιώξει η οικογενεια να βρει κάποια ομάδα ανθρώπων να τρέξουν την ομάδα στη Γ’ εθνική; Όπως και να έχει πάντως οι οποίες αποφάσεις από τη διοίκηση πρέπει να παρθούν άμεσα.
Ο χρόνος τρέχει και ο όποιος προγραμματισμός είτε από την τωρινή διοίκηση είτε από την διάδοχη ομάδα (εάν βρεθεί) πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσει.
Πηγή: matiesstasport
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



