- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1440 φορές
Παράσχος: «Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα»
Μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι κρατάει μόνο το αποτέλεσμα μιας και η εικόνα της ομάδας του απέναντι στη ΒΕΡΟΙΑ δεν ήταν καλή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη και αγχωτική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε πολύ να βγάλουμε φάσεις λόγω καλής αμυντικής οργάνωσης, δεν βρήκαμε χώρους.
Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Καραγκούνη κι από 'κει και πέρα, παρ' ότι δεν κινδυνεύσαμε, δεν βγάλαμε καλές επιθέσεις και τις πολλές τελικές άλλων αγώνων.
Είχαμε και άγχος λόγω και των δύο συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, δεν ήταν καλή η εικόνα, αλλά μένουμε στο αποτέλεσμα».
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



