- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 1995 φορές
Τι δήλωσε ο Γ. Σαφαρίκας μετά την ήττα της Αγ. Μαρίνας από τον Άρη Αβάτου
Μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Άρη Αβάτου, ο προπονητής της Αγίας Μαρίνας Γερμανός Σαφαρίκας έκανε στο kerkidasport.gr την παρακάτω δήλωση:
"Ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς που δώσαμε σε δύσκολο γήπεδο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία μάλιστα προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, εκμεταλλευόμενη μια δική μας αδράνεια.
Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί και χάσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως και πάλι δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα.
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο, έχουμε μπροστά μας ένα ματς στην Κρηστώνη και μετά τον επαναληπτικό κυπέλλου με την Αλεξάνδρεια".
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



