- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1176 φορές
Επιστροφή Λυμούση στην Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού
Την επιστροφή του προπονητή Αντώνη Λυμούση στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της ομάδας, ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κοπανού.
Αναλυτικά:
Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Αντώνη Λυμούση στο τεχνικό team της Ακαδημίας μας.
Ο μακροβιότερος μέχρι σήμερα Ενωσιακός και Περιφερειακός προπονητή, Πρωταθλητής Ελλάδας με τις Μικτές Ημαθίας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, το οποίο απέκτησε το 1992.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη γενέτειρά του ομάδα της Αγίας Μαρίνας και στη συνέχεια εργάστηκε σε πολλές Ακαδημίες όπως του Μακεδόνα, της ΑΕΠ, της Ακαδημίας Βέροιας, του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, της ΑΕΚ Βέροιας και του ΑΣ Πατρίδας.
Έχει διατελέσει προπονητής στην Κ19 της ΠΑΕ Βέροιας και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας εργάστηκε σε ΑΕ Καβασίλων, Θύελλα Στενημάχου, ΑΟ Μαρίνας, Νηρέα Βέροιας, Ηρακλή Άσπρου και Απόλλων Αγίου Γεωργίου.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Σχετικά Άρθρα
-
Νάουσα: Επιστροφή Λαφάρα, μπαίνει ο Γιόνδης - Κινητοποίηση για το πρώτο εντός έδρας ματς -
Το project που αποδίδει καρπούς: Η νέα γενιά της Βέροιας και το στοίχημα που κερδίζεται καθημερινά -
Στο Καυτανζόγλειο για το Ηρακλής – Λεβαδειακός ορίστηκε ο Γιώργος Χριστοδούλου -
Το ποδόσφαιρο που κερδίζει στην Ημαθία, η μεγάλη ατυχία του Φασίδη και η κούρσα των δύο



