- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 953 φορές
Είδηση - σοκ: Νεκρός πρώην ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ!
Μία εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση που αφορά σε έναν άνθρωπο του αθλητισμού, έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (5/10), αφού βρέθηκε νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Νίκος Τσουμάνης!
Ο 31χρονος αθλητής βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την Αστυνομία στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά μέσα στο αυτοκίνητό του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.
Διεξάγεται προανάκριση, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (tire up).
Ο Τσουμάνης, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι, ενώ στο παρελθόν εκτός από τη "Βασίλισσα" στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2015-16, πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Με πληροφορίες από filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Α' ΕΠΣΗ: «Άπιαστος» στην κορυφή των σκόρερ ο Γ. Κίτσας – Ο αναλυτικός πίνακας -
Νάουσα – Βέροια: Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο ημαθιώτικο ντέρμπι και η μοναδική παραφωνία... -
Α' ΕΠΣΗ: Οι καλύτερες φάσεις από το ΑΣ Λευκαδίων – Μακροχώρι 2-0 (βίντεο) -
Super League: Πανόραμα 8ης αγωνιστικής - Αλλαγές στην τετράδα και "πράσινη" πρωτοπορία



