- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2007 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Αποχωρεί και ο Ζεζίνιο!
Η πόρτα της εξόδου φαίνεται ότι άνοιξε για τα καλά στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς έχουμε μία ακόμη αποχώρηση ποδοσφαιριστή.
Μετά τον Κομόλοφ λοιπόν αποχαιρετάει τη «Βασίλισσα» και ο Ζεζίνιο, μιας και οι «κυανέρυθροι» δεν επιθυμουν την ανανέωση του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θεωρώντας ότι οι απολαβές του είναι υπερβολικές!
Έτσι, η ΒΕΡΟΙΑ χάνει έναν παίκτη που -αν μη τι άλλο- προσέδιδε ποιότητα στην μεσαία γραμμή της ομάδας.
Όσον αφορά το θέμα προπονητή, παραμένει ακόμα «ανοιχτό» και όσο καθυστερεί η τελική συνάντηση μεταξύ Ντόστανιτς - Αρβανιτίδη τόσο φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Σέρβο τεχνικό να μην συνεχίζει στη «Βασίλισσα».
Φιλικό με ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έκλεισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία το Σάββατο (10/05, 17:30) θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.
Σχετικά Άρθρα
-
Γ' Εθνική: Με φόρα στη Φλώρινα η Βέροια, ψάχνει την πρώτη νίκη η Νάουσα – Το πρόγραμμα -
Α’ ΕΠΣΗ: «Δοκιμάζονται» στον Κοπανό τα Τρίκαλα, εντός με Ακαδημία ο Σταυρός -
Στον Πανεδεσσαϊκό συνεχίζει την καριέρα του ο Ημαθιώτης μέσος Σωκράτης Κουσουλάκης -
«Βροχή» οι κλήσεις και πλούσιο ποινολόγιο στην ΕΠΣ Ημαθίας – Όλες οι αποφάσεις



