- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1167 φορές
Ρεπό σήμερα στη "Βασίλισσα" - Μαγνητική Κανούλας και Χαντζάρας
Στις επιτυχίες επέστρεψε την περασμένη Κυριακή η "Βασίλισσα του βορρά", επικρατώντας εύκολα με 3-0 της Νίκης Βόλου για την προτελευταία αγωνιστική της Football League.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ακολούθησαν τη Δευτέρα πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι τραυματίες Θανάσης Κανούλας και Δημοσθένης Χαντζάρας υποβλήθηκαν σε μαγνητική.
Στον Μαρτσέλο Πέντα μπορεί να υπολογίζει ξανά το προπονητικό επιτελείο καθώς εντάχθηκε χθες στην προπόνηση με τους υπόλοιπους, όπως επίσης και στον Δημήτρη Στάμου ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Ο προπονητής έδωσε ρεπό σε όλους σήμερα Τρίτη, προκειμένου να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ενόψει του δύσκολου αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (22/12, 15:00) με τον Ιωνικό στην Αθήνα.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



