- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1378 φορές
Θεοδοσιάδης: "Παλικαρίσια νίκη" - Σπανός: "Βαρύ το σκορ" (video)
Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου και συγκεκριμένα στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Δημήτρη Σπανό.
Μπορεί να ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη - πρόκριση επί των Βοιωτών, χαρακτηρίζοντας παλικαρίσια τη νίκη της ομάδας του, ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν άμεσα το σημερινό παιχνίδι και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον Διαγόρα την Κυριακή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της FL.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Λεβαδειακού Δημήτρης Σπανός ήταν έντονα προβληματισμένος και χαρακτήρησε βαρύ το σκορ για την ομάδα του, τονίζοντας παράλληλα ότι η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα.
Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών στο video που ακολουθεί:
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



