- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1235 φορές
"Βόμβα" με Αργυρίου στον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας!
Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη της Νάουσας, Γρηγόρη Αργυρίου.
Αναλυτικά:
"Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και ο τεχνικός διευθυντής Βασιλης Κατσούλης πυροδότησαν μεταγραφική «βόμβα» με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γρηγόρης Αργυρίου.
Ακούγεται κλισέ, όμως, αυτή τη φορά Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Κατσούλης (πήρε πάνω του όλες της συζητήσεις και έπεισε τον ποδοσφαιριστή) πραγματικά πυροδότησαν… βόμβα, μιας και η ικανότητες το ταλέντο η ποδοσφαιρική ποιότητα του Γρηγόρη Αργυρίου είναι αδιαμφισβήτητες.
Η απόκτηση του Γρηγόρη Αργυρίου είναι μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Μέγα Αλέξανδρου αφού ο ικανότατος πλάγιος μπακ είχε δελεαστικές προτάσεις από από ομάδες μεγαλύτερων κατηγόριων είναι σίγουρο πως θα προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στο ήδη καλό σύνολο που έχουν δημιουργήσει ο Πρόεδρος κ Ανδρέας Καλαιτζίδης πάντα σε συνεργασία με τον προπονητής Γιάννης Καψαλιάρη και τον τεχνικό Διευθυντή κ Βασίλη Κατσούλη.
Ο Πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και το Δ.Σ. του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Μέγα".
Σχετικά Άρθρα
-
Η στιγμή που «άναψαν» τα αίματα στο Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα και οι αποβολές (vid) -
Γ' Εθνική - Πανόραμα αγωνιστικής: Πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΣ η Βέροια – Όλα τα αποτελέσματα -
Γ. Σπυριδωνίδης: «Ανταποκριθήκαμε πλήρως στο β' μέρος – Πιστεύουμε στο μέλλον αυτής της ομάδας» -
Ασταμάτητη η γυναικεία ομάδα της Βέροιας: Πέρασε «αέρας» από την Κοζάνη και παραμένει στην κορυφή!



