- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 2254 φορές
Νίκη - πρόκριση της ΝΑΟΥΣΑΣ επί της ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ (φωτο)
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας πήρε η ΝΑΟΥΣΑ που πέρασε με 2-1 από το γήπεδο της Χαρίεσσας.
Οι "κυανόλευκοι" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια πέρασαν στην επόμενη φάση.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4' ο Μαντώς στέλνοντας με ωραίο σουτ τη μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Ντίντου.
Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 10' η ομάδα της ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ισοφάρισε με πλασέ του Κουλιανίδη, ενώ το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 43' με αυτογκόλ!
Συγκεκριμένα, ο Στογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπάμπος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του.
Στην επανάληψη οι Ναουσαίοι είχαν 2-3 καλές στιγμές για να σκοράρουν αλλά βρήκαν απέναντι τον Ντίντο που είχε... αντίθετη άποψη.
Να σημειωθεί ότι η ΧΑΡΙΕΣΣΑ έπαιζε για περίπου 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο μιας και τραυματίστηκε ο Κουλιανίδης.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Μελτζανίδη, Κωστούλη και Παζαρτζικλή.
ΧΑΡΙΕΣΣΑ: Ντίντος, Πανάγος (65' Δελητζάκης), Αναδός, Λύτης, Πίτος, Μπάμπος, Αμπαρλής (46' Δίντσης), Σαρακατσιάνος (65' Σπυρίδης), Κουλιανίδης, Δημητρούσης, Ίντος.
ΝΑΟΥΣΑ: Ζάχος, Βασιλειάδης, Περηφανόπουλος, Λαφάρας, Παντζαρτζίδης (83' Κουκουράκης), Γατουρτζίδης, Γιαμαλίδης (60' Δασκαλάκης), Μαντώς (80' Παπακωνστναίνου), Στογιάννης (80' Πετρίδης), Νίρλας, Κερμανίδης.
Λάκης Λαζάρου


Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



