- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 761 φορές
Υιοθέτησαν και εμβολιάζουν αδέσποτο σκυλί οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ!
Κοινωνική δράση και… φιλόζωο πρόσωπο από ομάδα παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ, που έδειξαν την ανθρωπιά τους και το σεβασμό προς ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο περιέθαλψαν.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του τερματοφύλακα της "Βασίλισσας", Ανέστη Κοντογουλίδη στο διαδίκτυο: "Μετά από πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών της Verias FC ο Ρόκο υιοθετήθηκε αποπαρασιτωθηκε τις επόμενες μέρες θα εμβολιαστεί κιόλας. Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας καλέ μου φίλε.!".
Για να εξηγήσει ο γκολκίπερ των "κυανέρυθρων" στον arenafm.gr:
"Ήταν πρωτοβουλία δική μου γιατί είμαι πολύ φιλόζωος. Όλοι ήταν θετικοί και είναι φιλόζωοι, συμπαίκτες μου όπως Μαραγκός, Μπακάλης, Λεφίδης και ο κόουτς, Σάκης Θεοδοσιάδης. Είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια σε όλα τα ζητήματα. Είναι μια όμορφη κίνηση και μακάρι να παραδειγματιστούν και άλλες ομάδες προς αυτή την κατεύθυνση".

Σχετικά Άρθρα
-
Το μεγάλο «ευχαριστώ» της Βέροιας στον κόσμο της για τη στήριξη στο ντέρμπι -
Μια Κυριακή βγαλμένη από τα παλιά στο Δημοτικό Στάδιο: Το κέρδος της κερκίδας και το μάθημα διαχείρισης -
Γ' Εθνική (3ος όμιλος): Ανακατατάξεις στην κορυφή των σκόρερ – Ο αναλυτικός πίνακας -
Δίπλα στη «Βασίλισσα» στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ οι Καρατζούλα και Μεϊμαρίδης



