- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 941 φορές
Στ. Κωστογλίδης: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το ματς"
Δηλώσεις στο kerkidasport.gr έκανε μετά το ισόπαλο εκτός έδρας ματς της ομάδας του με την Τρίγλια (0-0), ο προπονητής της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ Σταύρος Κωστογλίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το παιχνίδι, δουλέψαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και είδαμε πολλά βίντεο. Ξέραμε πώς αγωνίζεται η ομάδα της Τρίγλιας και προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, γιατί αν την αφήσεις θα έχεις προβλήματα.
Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, αλλά στη συνέχεια η Τρίγλια πήρε τα ηνία. Με εξαίρεση όμως μία φάση, δεν μας απείλησε ιδιαίτερα.
Στις αρχές της επανάληψης κυριαρχήσαμε και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Σούκια, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε και το ματς.
Στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στο επόμενο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας".
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



