- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1645 φορές
Α1 ΕΠΣΗ: Πήραν τα ντέρμπι Καψόχωρα και Αχιλλέας Νάουσας
Έβρεξε γκολ στην σημερινή 22η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, όπου σημειώθηκαν 35 τέρματα σε επτά αναμετρήσεις, χωρίς να υπολογίσουμε το 0-3 (άνευ αγώνα) της Αλεξάνδρειας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!
Οι έξι από τους επτά γηπεδούχους κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με σημαντικότερες επιτυχίες αυτές της Καψόχωρας και του Αχιλλέα Νάουσας, που επικράτησαν στα δύο ντέρμπι της ημέρας με 2-0 της Μελίκης και με 3-2 του Διαβατού, αντίστοιχα!
Σπουδαίο τρίποντο πέτυχαν και τα Τρίκαλα, που νίκησαν στην έδρα τους με 3-1 τη Χαρίεσσα, ενώ το Π. Σκυλίτσι πήρε διπλό «χρυσάφι» στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, επικρατώντας στο γήπεδο της Μέσης με 2-0 του Νηρέα Βέροιας.
Ευρείες σε έκταση του σκορ νίκες πέτυχαν το Νεόκαστρο και ο Αγ. Γεώργιος, που συνέτριψαν εντός έδρας τη Μέση (7-2) και τη Ν. Νικομήδεια (8-1) αντίστοιχα.
Τέλος, στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου ο τοπικός Άτλας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε τελικά του Εθνικού Κλειδίου με 3-1.
Α1 ΕΠΣΗ – 22η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αχιλλέας Νάουσας – Διαβατός: 3-2
Νηρέας Β. – Π. Σκυλίτσι: 0-2
Ζερβοχώρι – Κλειδί: 3-1
Καψόχωρα – Μελίκη: 2-0
Νεόκαστρο – Μέση: 7-2
Αγ. Γεώργιος – Ν. Νικομήδεια: 8-1
Τρίκαλα – Χαρίεσσα: 3-1
Αλεξάνδρεια – ΠΑΟΚ Αλεξ.: 0-3 (α.α.)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/02
Σχετικά Άρθρα
-
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα -
Πρώτο φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα στο Αιγίνιο για τον "Κένταυρο" Ολυμπιακό Λουτρού -
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί της ΜΠΑΜ FC



