- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 999 φορές
Υπογράφει στη ΒΕΡΟΙΑ ο Χαλιφά Σουλέ από τις Κομόρες
Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την «Βασίλισσα»ο διεθνής με τα νησιά Κομόρες Χαλιφά Σουλέ.
Πρόκειται για έναν 26χρονο κεντρικό μέσο με δημιουργικές ικανότητες, που μπορεί να παίξει και στην δεξιά πλευρά, ο οποίος πατάει περιοχή και από το 2012 έπαιζε στην γαλλική Μπεζιέρς .
Έχει φορέσει μέχρι τώρα 8 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας των Κομόρων νήσων, όπου έχει συμπαίκτη έναν πρώην "βεροιώτη", τον Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον Πανιώνιο.
Ο Σουλέ, όπως γράψαμε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, είχε έρθει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα για τον Ο.Φ.Η. αλλά η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος.
Στη ΒΕΡΟΙΑ δοκιμάσθηκε επί διήμερο από τον Θωμά Γράφα, ενώ όπως είπαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ πέρασε και εργομετρικές εξετάσεις.
Σχετικά Άρθρα
-
Ήττα για τη Νίκη Αγκαθιάς από την Αναγέννηση Σφενδάμης στο πρώτο τεστ της χρονιάς -
Φιλικό «διπλό» για τη Δόξα Λιανοβεργίου επί του Απόλλωνα Λυκογιάννης -
Νικηφόρο φιλικό τεστ για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων επί της ΑΕΠ Βέροιας στη Ραχιά -
Φιλική νίκη για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας κόντρα στον ΑΣ Λευκαδίων



