• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1069 φορές

Τεννές: «Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο»

Για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση έκανε λόγο ο Μπάμπης Τεννές ενόψει του αγώνα του Απόλλωνα με τη ΒΕΡΟΙΑ. Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και η «ελαφρά ταξιαρχία» θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο novasports.gr:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό κι είναι και πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί θα' ναι ένα παιχνίδι που θα' χει πάρα πολλές δυσκολίες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τους ποδοσφαιριστές με ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά η ΒΕΡΟΙΑ:
«Σίγουρα με προβληματίζει και εμείς κοιτάμε συνολικά την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και όχι μόνο συγκεκριμένα ένα ή δύο παίκτες. Νομίζω ότι θα' χουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να' μαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Για το ότι ο Απόλλωνας παίρνει συχνά το προβάδισμα, αλλά δεν μπορεί να το κρατήσει:
«Σήμερα όμως το κράτησε, προηγήθηκε και το κράτησε και ας ελπίσουμε ότι αυτή η κακιά συνήθεια που υπήρχε στην ομάδα να σταμάτησε σήμερα».

Για το τι έχει προλάβει να κάνει απ' τη στιγμή που ανέλαβε τον Απόλλωνα:
«Κοιτάξτε, ότι ο χρόνος είναι πάρα πολύ λίγος και πολύ δύσκολα γίνονται θεαματικές αλλαγές αυτό είναι γεγονός, αλλά ήρθα στον Απόλλωνα γιατί πίστευα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».