• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1167 φορές

Να στηρίξουν την επιλογή τους…

Την περασμένη εβδομάδα άνθρωποι της «Βασίλισσας του βορρά» έλεγαν ότι στηρίζουν απόλυτα τον προπονητή Στέφαν Στόικα, ωστόσο η χθεσινή εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρκετή για να «πυροδοτήσει» εκ νέου σενάρια αντικατάστασής του!

Από χθες το βράδυ λοιπόν είδαν το φως της δημοσιότητας φήμες, που θέλουν τον Ρουμάνο τεχνικό να αποτελεί πολύ σύντομα παρελθόν από τους «κυανέρυθρους» και την θέση του να παίρνει ο γνωστός από το πέρασμά του από την ομάδα, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, Τιμόθεος Καβακάς.

Και όλα αυτά, παρότι η ομάδα εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη απέναντι στον ΠΑΣ, σε σχέση βέβαια με προηγούμενα παιχνίδια της. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ρουμάνος βρίσκεται μόλις 20 μέρες στην ομάδα και όπως είναι φυσικό, δεν έχει καταφέρει να περάσει ακόμη την φιλοσοφία του στον βαθμό που θα ήθελε, κάτι που τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Όσον αφορά τα σενάρια για Καβακά, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο νεαρός τεχνικός δεν έχει καλές σχέσεις με τον Στέφανο Γαϊτάνο, από την εποχή ακόμα που αγωνιζόταν στην ομάδα. Άλλες φήμες πάντως λένε ότι ο «Στρατηγός» θα είναι αυτός που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν θα χρειαστεί την πίστωση χρόνου που θα ήθελε ένας καινούργιος προπονητής.

Αυτή τη στιγμή πάντως η ομάδα έχει προπονητή και αυτός θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους. Μια νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μόνο καλό δεν θα κάνει στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι έδειξαν χθες ένα πρωτόγνωρο πάθος και μια αποφασιστικότητα για τη νίκη, κάτι που σίγουρα πιστώνεται στον Ρουμάνο τεχνικό.