• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1481 φορές

Γεωργιάδης: «Νίκη πάση θυσία»

Ο δυναμικός μέσος της «Βασίλισσας του βορρά», Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα του Novasports.gr και τον Παναγιώτη Στεφάνου τονίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν μια ομάδα είναι στην τελευταία θέση δεν γίνεται να είναι ευχαριστημένη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Ένα σύνθημα κυριαρχεί. Η νίκη και τίποτα άλλο. Ξέρουμε ότι η κατηγορία έχει αρκετά ποιοτικές ομάδες και όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου,  σου γυρίζει μπούμεράνγκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε τα κεφάλια κάτω για να πάρουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Δεχτήκαμε κάποιες σφαλιάρες αλλά υπάρχει πολύς χρόνος για να γυρίσει ο χρόνος υπέρ μας. Τα Γιάννενα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του αλλά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα υπάρχει πίεση. Όποιος βγάλει περισσότερη καρδιά θα πάρει και τη νίκη. Το παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν για να χάσουμε αλλά κοιτάμε παρακάτω και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ».