ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2700 φορές

Τέλος από το ΝΠΣ Βέροια ο Αντώνης Παπατζίκος!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΝΠΣ Βέροια, μετά και το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και τα... λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν, δήλωσε σήμερα ο Αντώνης Παπατζίκος!

Ο νεαρός προπονητής, βλέποντας ότι πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην ομάδα, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει, έκανε γνωστή την απόφασή του αυτή στην διοίκηση, η οποία και την έκανε αποδεκτή.

Όπως έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές, η Βεροιώτικη ομάδα μπορεί να έχει ταλαντούχους παίκτες όμως οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι για να σταθούν επάξια στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ δεν υπήρξε και η ανάλογη ενίσχυσή του ρόστερ (κάτι που φέρεται να δυσαρέστησε τον Αντώνη Παπατζίκο), για να μπορέσουν να βοηθηθούν και αυτά να νεαρά παιδιά.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, όμως η αλήθεια είναι πως με αυτές τις συνθήκες δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσει ο οποιοσδήποτε προπονητής να κάνει «θαύματα» και να μεταμορφώσει αγωνιστικά την ομάδα, βάζοντάς την στο δρόμο των επιτυχιών.