ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2121 φορές

Βυθίζεται ο ΝΠΣ Βέροια - Νέα εντός έδρας ήττα από ΠΑΟΚ Κρηστώνης!

Βυθίζεται ο ΝΠΣ Βέροια, που στο ντέρμπι ουραγών της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης!

Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πολύ δύσκολα πλέον δείχνουν ότι θα μπορέσουν να αντιδράσουν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο παιχνίδι και στο 17’ πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους με τον Κυριακίδη. Οι Βεροιώτες από εκεί και πέρα προσπάθησαν για την ισοφάριση, πίεσαν κάπως κυρίως στην επανάληψη, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, γνωρίζοντας για μία ακόμη αγωνιστική την ήττα.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

10’ Αντεπίθεση για τη Βέροια από δεξιά, με τον Μεληκιώτη να μη μπορεί να βρει τον Γράτσιανο και να χάνεται η ευκαιρία.

12’ Σουτ του Αγαθαγγελίδη από πλάγια θέση μέσα στην Βεροιώτικη περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Καντιμοίρης.

17’ Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση πιάνοντας στον ύπνο της Βεροιώτικη άμυνα (υπήρξαν διαμαρτυρίες για προηγούμενο σφύριγμα του διαιτητή), με τον Κυριακίδη να στέλνει με διαγώνιο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη για το 0-1!

30’ Μετά από κόρνερ του Αγαθαγγελίδη, ο Κυριακίδης στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη που έδιωξε σωτήρια.

49’ Μετά από κόρνερ, ο Τριφηνόπουλος στο 2ο δοκάρι σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και απομακρύνθηκε σωτήρια!

51’ Σέντρα του Τούφα από δεξιά, ο Παπατζίκος έπιασε το εναέριο σουτ αλλά απέκρουσε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο αντίπαλος γκολκίπερ.

65’ Δυνατό σουτ του Μεληκιώτη λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Σακαλίδης

75’ Ο Κυρανας προσπάθησε να κρεμάσει τον Καντιμοίρη που έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης από την Ξάνθη, με βοηθούς τους Τραούδα (Πιερίας) και Μπόλη (Γρεβενών).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Αντ. Παπατζίκος): Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (73’ Λαφάρας), Βασιλακάκης (81’ Κετόγλου), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Γράτσιανος (81’ Χατζηπάντος), Παναγιωτίδης (46’ Μιχαηλίδης), Μεληκιώτης, Παπατζίκος, Ζε Εσόνο, Τούφας (56’ Γιαγτζίδης).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Β. Παμπορίδης): Σακαλίδης, Κυριακίδης (73’ Κυρανας), Μαυροκεφαλίδης, Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης (89’ Σουλτς), Τριφηνόπουλος, Αϊβάζης, Παυλίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (89’ Ματζάρης), Μουρατίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6/11…