• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2616 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αναλαμβάνει νέος πρόεδρος ο Α. Αναστασιάδης - Ξανά εκλογές την Τετάρτη!

«Ο Αγάπιος Αναστασιάδης, υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει οικονομικά τον ΝΠΣ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ, που θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν, μιας και το νέο Δ.Σ. είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι μόνο του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική».

Το παραπάνω σχόλιο γράφτηκε πριν από λίγη ώρα, στο ρεπορτάζ μας με τίτλο «Έσβησε και η τελευταία ελπίδα - Στο τοπικό η ΒΕΡΟΙΑ - Το παρασκήνιο του ναυαγίου!»

Επικοινωνήσαμε με τον Α. Αναστασιάδη, λίγο μετά την έξοδό του από τα γραφεία της ομάδας και μετά την τρίωρη περίπου συνάντηση που είχε με μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΣ, ο οποίος επιβεβαίωσε τα παραπάνω γραφόμενά μας!

Τόνισε ότι θα ηγηθεί αυτός του νέου Διοικητικού Σχήματος, από την Τετάρτη 23/8 που θα γίνουν νέες εκλογές (δείτε παρακάτω την ανακοίνωση), με την ομάδα να αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, έχοντας μοναδικό σκοπό τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ταυτόχρονα, μέσα σε αυτή την περίοδο των 10 μηνών θα κοιτάξει να προσεγγίσει και να προσελκύσει επενδυτές από τον επιχειρηματικό κόσμο της Βέροιας, στον οποίο ανήκει και ο ίδιος, ώστε να γίνει μια νέα αρχή και η «Βασίλισσα» να ξαναβρεί τον δρόμο της.

Σχετικά με την ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΝΠΣ που δημοσιεύουμε παρακάτω και την αιτιολογία που αναφέρει για την απόσυρση ενδιαφέροντος του Α. Καλαϊτζίδη από την προσπάθεια να αγωνιστεί η ομάδα φέτος στη Γ’ Εθνική, ο πρόεδρος της Αγ. Μαρίνας δεν είπε τα πράγματα με το όνομά τους, όσον αφορά την αιτία που αποχωρεί, με την πραγματικότητα να είναι αυτή που αναφέραμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ του νεοεκλεγμένου ΔΣ του ΝΠΣ Βέροια 2019 και των ενδιαφερόμενων να αναλάβουν τη διοίκηση του ερασιτέχνη.

Το κ. Καλαϊτζίδη Ανδρέα εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Μπακάλης Δημήτριος ο οποίος ενημέρωσε το ΔΣ ότι ο κ. Καλαιτζίδης Ανδρέας αποσύρει το ενδιαφέρον του για την συμμετοχή του στα διοικητικά της ομάδας λόγω πίεσης χρόνου ο οποίος δεν επιτρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωντανό και θέλει να συμμετάσχει στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις το ΔΣ έχει υποβάλει όπως είχε δεσμευτεί τις παραιτήσεις του και η ομάδα οδηγείται σε νέες εκλογές προκειμένου ο κ. Αναστασιάδης να αναλάβει τη προεδρία.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις προκηρύσσεται νέα ΓΣ τη Τετάρτη 23/8 ώρα 18:00 στα γραφεία του ερασιτέχνη στο γήπεδο της Βέροιας επί της οδού Σταδίου 34.