• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 557 φορές

Βεργώνης: "Χρειάζεται διάρκεια η ΒΕΡΟΙΑ"

Ο συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στη ΒΕΡΟΙΑ, Αλέξανδρος Βεργώνης, μίλησε στο metrosport.gr για το παιχνίδι της «Βασίλισσας του Βορρά» με τον ΠΑΟΚ Β', την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τις εντυπώσεις του από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ και νυν μέλος του τεχνικού τιμ, τόνισε πως η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό σημείο, αφήνοντας... υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ τόνισε την σημαντικότητα του να παίρνουν νεαροί ποδοσφαιριστές, παιχνίδια στην Super League 2. 

Όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, σημείωσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και από την εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που μας δυσαρέστησε λίγο, ήταν η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα και να ελέγξουμε περισσότερο τον αγώνα, καθώς παίξαμε και για αρκετά μεγάλο διάστημα με επιπλέον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Για την εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ ως τώρα και το αν υπάρχουν παραπάνω πράγματα να δείξει:

«Η ομάδα μας δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο που επιθυμούμε. Υπάρχουν πολύ καλά διαστήματα στους μέχρι τώρα αγώνες μας και στόχος μας είναι να γίνουν ακόμη μεγαλύτερα τα διαστήματα αυτά, όσον αφορά τη διάρκεια, προκειμένου να διατηρούμε την καλή μας εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων».

Τέλος, για τον ΠΑΟΚ Β' είπε:

«Ο ΠΑΟΚ Β', αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με δίψα για διάκριση. Είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά να παίρνουν αγώνες στα πόδια τους, σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσωπικά θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζονται καλύτεροι και είναι θέμα χρόνου να έρθουν και οι νίκες για την ομάδα».