• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 794 φορές

Τέσσερα ονόματα στο ιατρικό δελτίο της "Βασίλισσας" - Νέο φιλικό με Π.Α.Ο.Κ. Β';

Συνεχίζονται τα αγωνιστικά προβλήματα στην "Βασίλισσα του βορρά", γεγονός που δεν επιτρέπει στον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη να έχει στην διάθεσή του παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Δύο από αυτούς είναι οι Ράμος και Μυστακίδης, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και μάλιστα έχουν παίξει σε ελάχιστα φιλικά παιχνίδια. Επίσης, απών από τα δύο τελευταία φιλικά είναι ο Γιάννης Πασάς, που αντιμετώπισε και αυτός τραυματισμό, ενώ στο ιατρικό δελτίο της ομάδας προστέθηκε και η τελευταία της -χρονικά- μεταγραφή, ο Πέτρος Γιακουμάκης. Ο έμπειρος επιθετικός παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή μια φλεγμονή στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και για τον λόγο αυτό απουσίασε από το Κυριακάτικο φιλικό με την β' ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Πασάς όσο και ο Γιακουμάκης, αναμένεται να δώσουν το παρόν στο επόμενο φιλικό παιχνίδι της "Βασίλισσας" (το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει ούτε στις 24/10), με αντίπαλο κατά πάσα πιθανότητα και πάλι τον ΠΑΟΚ Β', στην άτυπη ρεβάνς του προχθεσινού 2-2, που θα γίνει αυτή την φορά στη Βέροια.