• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1166 φορές

Σιόντης: «Άρχισε στραβά το παιχνίδι»

Ο Στέφανος Σιόντης στάθηκε στο γρήγορο γκολ της Καλλονής, το οποίο έκανε πολύ δύσκολο το έργο της ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο αμυντικός της «Βασίλισσας» ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο απ' το να δουλέψουν και να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Οι δηλώσεις του στο novasports:

«Σίγουρα έγινε μια προσπάθεια ωστόσο με ένα γκολ στο 6ο λεπτό άρχισε πάλι το παιχνίδι στραβά για μας, όλα πήγαν στραβά, εντάξει αλλιώς σχεδιάζαμε το παιχνίδι, από εκεί και πέρα εντάξει σίγουρα αυτό μας βαραίνει τα πόδια κι άλλο και το κλίμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά, σίγουρα για μας τώρα ήταν αυτό το παιχνίδι ένα πάτημα να κάνουμε μια νίκη, να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ωστόσο, πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια και να κοιτάξουμε τη συνέχεια, δεν έχουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο:
«Εντάξει και σ' άλλα παιχνίδια έχουμε προσπαθήσει, παίρνουμε την μπάλα, έχουμε υπεροχή, παίζουμε, ωστόσο όλο κάτι γίνεται, κάποιο λάθος, κάτι και χάνουμε τα παιχνίδια, χάνουμε βαθμούς και αυτό πιέζει ακόμα περισσότερο την ομάδα και βαραίνει τα πόδια μας περισσότερο. Πρέπει κάτι να αλλάξουμε σίγουρα και εμείς οι ίδιοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, εντάξει και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το αν ανησυχεί για το μέλλον:
«Εντάξει, σίγουρα υπάρχει μια ανησυχία, σίγουρα όταν είσαι τελευταίος δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος, κανένας δεν είναι χαρούμενος, ωστόσο έχει πάρα πολλές ομάδες, έχει πάρα πολλά παιχνίδια το φετινό πρωτάθλημα, οι διαφορές είναι πάρα πολύ κοντά, εντάξει, πρέπει να βάλουμε το, να δουλέψουμε σκληρά, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και μόνο με σκληρή δουλειά να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος:
«Εντάξει και η διακοπή θα μας δώσει λίγο την ευκαιρία, θέλαμε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα να πάμε στη διακοπή, να ηρεμήσουμε λίγο κατά κάποιο τρόπο, να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες, δεν ήρθαν, εντάξει στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όπως θέλεις τα πράγματα παρόλα αυτά εντάξει, θα συνεχίσουμε τη δουλειά, εντάξει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, κοιτάμε το μέλλον, θα προσπαθήσουμε λίγο αισιόδοξα».