• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1392 φορές

Γαϊτάνος: «Μας λυπεί το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από την βαριά ήττα της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο "υπηρεσιακός" τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος στην συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής:

«Σίγουρα μας λυπεί το αποτέλεσμα. Ο κόσμος έχει δίκιο να φωνάζει γιατί περίμενε κάτι άλλο. Δυστυχώς δεν ήρθε η αρχή της ανάκαμψης.

Ξέραμε ότι η Καλλονή έχει επικίνδυνους παίκτες μπροστά είχε πει στους παίκτες μου να προσέξουν το ξεκίνημα του αγώνα. Ωστόσο δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ που μας άλλαξε τα σχέδια και μας έκοψε τα φτερά. 

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά το δεύτερο γκολ, για το οποίο ευθυνόταν και πάλι η έλλειψη συγκέντρωσης.

Στην επανάληψη παρά το ψυχολογικό ντεσαβαντάζ, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς και αυτό με κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια. Είχαμε ένα επιθετικό πνεύμα, αλλά υπήρξαν σφυρίγματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα. Ίσως αν μας έγινε το πέναλτι και σκοράραμε, θα ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να κάνουμε και πάλι τις εκτιμήσεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο: «Ισχύουν όλα έχω πει τις προηγούμενες μέρες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αυτός που αποφασίζει όμως είναι ο πρόεδρος. Οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν με προσοχή διότι μέχρι σήμερα έφευγαν οι προπονητές. Είναι λογικό και οι παίκτες να νοιώθουν ανασφαλείς. Έκανα τις προτάσεις μου στον κ. Αρβανιτίδη και αυτός θα πάρει την τελική απόφαση».