• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1237 φορές

Χωρίς δύο στη Βέροια η Καλλονή

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια. 

Ο Βλάσης Καζάκης παρουσίασε υποτροπή στο πίσω μέρος του γόνατου και τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή για την Βέροια. Στην αποστολή δεν μετέχει και ο Γκάσιτς, που έχει πρόβλημα στο γόνατο από το ματς με τον Παινώνιο. Φυσικά θα απουσιάσει και σε αυτό το ματς ο χειρουργημένος Ανέστης Αγρίτης.

Η αποστολή της Καλλονής αναχωρεί το Σάββατο στις 3:30μμ για Αθηνα. Από εκεί θα πάει επίσης αεροπορικώς Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια οδικώς για Βέροια.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης είναι: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Λεάντρο Πίντο, Ποντάνι, Γάλας, Λίμα, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Φαρία, Χουανλού, Γ. Γκαρσία, Κάλφας, Μανούσος, Βλαστέλλης, Περόνε και Λεοζίνιο.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Μυτιλήνη, ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ματζουράκης αναφέρθηκε στην δυσκολία του παιχνιδιού. «Περιμένουμε να συναντήσουμε μια ομάδα αποφασισμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συνεπώς πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να τα καταφέρουμε», ανέφερε.