• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1286 φορές

Λεοζίνιο: «Μπορούμε τη νίκη με τη ΒΕΡΟΙΑ»

Ένα εκπληκτικό γκολ πέτυχε την Κυριακή με τον Πανιώνιο ο Σάλες Λεοζίνιο, ο οποίος την Πέμπτη παρέλαβε το βραβείο του Best Goal της 10ης αγωνιστικής.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά ο άσος της Καλλονής δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό, την οικογένεια μου και όλους τους συμπαίκτες μου χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω».

Πώς λειτούργησες στη φάση του γκολ; Είδαμε μια περίτεχνη ενέργεια, πέρασες τρεις ποδοσφαιριστές και σούταρες στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του τέρματος;

«Είχα τη δυνατότητα να περάσω από δύο αντιπάλους και να κάνω ένα ωραίο σουτ».

Πώς βλέπεις την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα;

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Πέσαμε στη συνέχεια, αλλά αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική  για εμάς».

Πιστεύεις πως σ' αυτήν την ιστορική στιγμή της παρθενικής παρουσίας της Καλλονής στη Super League η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της. Το στόχο της παραμονής στην κατηγορία;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Να παραμείνουμε την Super League και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζετε τη ΒΕΡΟΙΑ. Την εκτίμησή σου γι' αυτή την αναμέτρηση;

«Η ΒΕΡΟΙΑ έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό αγώνα και να πάρουμε τη νίκη».

Πόσο επηρεάζει την απόδοση της ομάδας που δεν παίζει στο γήπεδό της; Που δεν έχει τον κόσμο δίπλα της;

«Πιστεύω πως αν είχαμε το γήπεδο θα ήμασταν πιο δυνατοί. Πάντα παίζαμε σε διαφορετικά γήπεδα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα παίξουμε εδώ στην Μυτιλήνη τόσο καλύτερα για εμάς».