ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 455 φορές

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΑΟΚ Β. - Εκτός Αλεξάνδρεια και Ζαφειράκης Ν.

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να ''διασκεδάσει'' τις εντυπώσεις από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την Αριδαία, ο ΑΟΚ Βέροιας θα υποδεχτεί αύριο την Γουμένισσα στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' στο Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες επιδόθηκαν στην ψυχολογική τόνωση μετά την ήττα από την Αριδαία και για το λόγο αυτό υπήρξε και η σχετική συζήτηση για το τι έφταιξε αλλά και το τι πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια.

Το ευχάριστο είναι πως ο Θωμάς Τούσας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και άπαντες στο στρατόπεδο των ''λύκων'' έδωσαν όρκο για καλύτερη παρουσία στα επόμενα παιχνίδια.

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι ο προπονητής του ΑΟΚ Βέροιας Θωμάς Τούσας αναφέρει:

"Μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Αριδαία, η προσπάθεια συνεχίζεται στο επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Γουμένισσας. Παίζουμε το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει τον ρυθμό της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά αλλά και να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο ματς του Σαββάτου. Εύχομαι αυτό να μην αποτελέσει αντικίνητρο για τη συνέχεια, γιατί τους χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο."

Από τη μεριά του ο Σταύρος Ουσουλτζόγλου τόνισε:

 "Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε το πρώτο μας αρνητικό αποτέλεσμα, κάτι που μας υπενθυμίζει πως ο στόχος που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς είναι δύσκολος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι προπονήσεις ήταν δυνατές με σκοπό η ομάδα να εμφανίζεται δυνατότερη, με ρυθμό, να παίζει όμορφο μπάσκετ για να επιστρέψει στις νίκες."

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Καψίδης και Παπαδόπουλος.

Στο Δίον της Πιερίας θα βρεθεί η Αλεξάνδρεια για να αντιμετωπίσει τον Βαφύρα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Στέλιος Γκότσης και οι παίκτες του αφήνουν πίσω την ήττα από την Έδεσσα στην έδρα τους την περασμένη αγωνιστική και θα ψάξουν αντίδραση, θα χρειαστούν όμως ιδιαίτερη προσοχή καθώς η ομάδα του Βαφύρα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζεται απεγνωσμένα τους βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Σαρακενίδης και Γιανκίδης.

Στην Κατερίνη της Πιερίας τώρα ο Ζαφειράκης Νάουσας θα έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο την τοπική ομάδα και θα προσπαθήσει να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, μετά από αυτήν επί της Γουμένισσας το περασμένο Σάββατο.

Οι Ναουσαίοι θα επιδιώξουν να μείνουν κοντά στο σκορ σε μια δύσκολη έδρα και να φύγουν με το ροζ φύλλο του αγώνα που θα τους δώσει δυο πολύτιμους βαθμούς και ψυχολογία για την συνέχεια.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Ταρενίδης και Χατζημπαλίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 26/11

Γιαννιτσά-Πανεδεσσαϊκός (18:00)

Αριδαία-Βατανιακός (18:00)

ΑΟΚ Βέροιας-Γουμένισσα (18:00)

Βαφύρας-Αλεξάνδρεια (18:00)

Έδεσσα-Σκυδραϊκός (18:00)

Πιερία-Ζαφειράκης Ν. (18:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αριδαία 14

2. ΑΟΚ Βέροιας 13

3. Πανεδεσσαϊκός 12

4. Βατανιακός 12

5. Πιερία 11

6. Έδεσσα 11

7. Αλεξάνδρεια 10

8. Ζαφειράκης Ν. 10

9. Γιαννιτσά 9

10. Σκυδραϊκός 8

11. Γουμένισσα 8

12. Βαφύρας 8

Επιμέλεια: Κώστας Κάππας