ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 720 φορές

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έβαλε δύσκολα στο Πευκοχώρι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Κοντά στο να πετύχει μια σπουδαία νίκη βρέθηκε ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο ομάδα του Πευκοχωρίου, δεν άντεξε όμως μέχρι το φινάλε και γνώρισε την ήττα με 82-72, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β' εθνικής των ανδρών.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' σ' ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι εμφανίστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί στο τέλος θα μπορούσαν να πάρουν και τους δυο βαθμούς της νίκης. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα μπήκαν στο παρκέ συγκεντρωμένοι και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να προηγηθούν 19-26 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κάλυψαν την διαφορά, ο Φίλιππος όμως συνέχισε να βρίσκει λύσεις και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλες 47-47.

 Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με το Πευκοχώρι να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να πάρει σημαντική διαφορά στο σκορ και να βρίσκεται μόλις στο +5 (70-65) με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στην τελευταία περίοδο κυριάρχησε το άγχος και η αστοχία με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στην δύσκολη επικράτηση με 82-72 και τους ''ερυθρόλευκους'' να μένουν με την παρηγοριά ακόμη μιας πολύ καλής εκτός έδρας εμφάνισης, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 19-26, 47-47, 70-65,82-72

Διαιτητές: Σιμητόπουλος-Φουτζήλας

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ (Καραμανλής): Αμπατζίδης 4(1), Παπαδόπουλος, Μητσάκης 12(3), Λεμονάκης 2, Μουρατίδης 25(5), Μαυρίδης 6, Γαρεζος , Καραισκάκης, Καραθανάσης, Κιγμέτογλου 6, Σταύρου 25(3), Μάρκου, Βαιτερλής.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας): Πάρος 5(1), Τσούκας 9(1), Τσιμίδης, Βάλλιος 5(1), Παπαδόπουλος 14, Γεωργιάδης, Κοθράς 8(1), Σιόλογκας 24, Θεοδωρίδης 2, Σταυριανίδης 5(1), Τσεσμετζίδης.