ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 626 φορές

Έχασε ο ΑΟΚ Β. - Ήττα ελέω Μποϊτση για Αλεξάνδρεια - Άνετη επικράτηση του Ζαφειράκη

Δεν κατάφερε τα βγει νικητής στο ντέρμπι κορυφής ο ΑΟΚ Βέροιας, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Αριδαία με 66-73 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α΄κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Έτσι οι Βεροιώτες άφησαν μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα της Αριδαίας και έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα για την συνέχεια.

Στην Αλεξάνδρεια η τοπική ομάδα έχασε από την Έδεσσα με 51-62, σ' ένα ματς που σημαδεύτηκε από την πολύ κακή διαιτησία του Εδεσσαίου Μποϊτση.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ο κύριος λόγος που οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι τέλους, καθώς με τα σφυρίγματα του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προστάτευσε στην ουσία την ομάδα της πόλης του.

Στην Γουμένισσα ο Ζαφειράκης Νάουσας συνέχισε της θετικές του εμφανίσεις και έφυγε με τους δυο βαθμούς της νίκης, καθώς επικράτησε εύκολα με 51-65.

Οι Ναουσσαίοι είχαν τον έλεγχο καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη που αφενός τους δίνει ψυχολογία και αφετέρου τους ανεβάζει στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

7η Αγωνιστικη

Βατανιακός-Γιαννιτσά 63-59

ΑΟΚ Βέροιας-Αριδαία 66-73

Γουμένισσα-Ζαφειράκης Ν. 51-65

Αλεξάνδρεια-Έδεσσα 51-62

Σκυδραϊκός-Πιερία 45-60

Πανεδεσσαϊκός-Βαφύρας (σε εξέλιξη)

Περισσότερα στην ''Κερκίδα της Δευτέρας''. . .

Επιμέλεια: Κώστας Κάππας