ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 669 φορές

Την Ξάνθη υποδέχεται ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στη Βέροια

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' την Ξάνθη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' μετά από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από Καρδίτσα και Στρατώνι, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Χωρίς τον αρχηγό του Ευθύμη Κοθρά θα παραταχθεί για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, όμως οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να καλύψουν επάξια το κενό του.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Παργιανόπουλος και Τσουμαχίδης.

Σε δηλώσεις του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Δημήτρης Γκίμας τόνισε:

«Έχοντας αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια, τα τρία εκτός έδρας, μπορούμε να πούμε ότι το πλάνο πάνω στο οποίο ξεκινήσαμε λειτουργεί. 

Τα πρώτα δείγματα για όσους γνωρίζουν το μπάσκετ και τη μεγάλη εθνική κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε είναι απολύτως θετικά. Είμασταν ανταγωνιστικοί σε δυο πολύ δυνατές έδρες πρωτοπόρων. Κερδίσαμε δείχνοντας χαρακτήρα στην έδρα μας τον Πιερικό και δεν παίξαμε καλά στην παραδοσιακά πολύ δυνατή έδρα του Στρατωνίου. 

Το επόμενο παιχνίδι το έχουμε στην έδρα μας απέναντι στην πολύ δυνατή και ενισχυμένη μεταγραφικά ομάδα της Ξάνθης και μας βρίσκει πάλι χωρίς τον Κοθρά. Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε πολύ ικανούς και έμπειρους παίκτες. Επιβάλλεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά πάνω απ' όλα επιβάλλεται να ματώνουμε σε κάθε φάση, σε κάθε γωνιά και γραμμή του γηπέδου. 

Απέναντι στην εμπειρία και την δύναμη των παικτών της Ξάνθης παραθέτουμε τον ενθουσιασμό, την ταχύτητα και την δίψα μας για τη νίκη. Θέλουμε το παιχνίδι αυτό περισσότερο από ποτέ. 

Ο κόσμος να μείνει δίπλα μας, στην νεανικότερη ομάδα της κατηγορίας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 30/10

Πιερικός-Αγρίνιο

Καστοριά-Πολύγυρος

Αγιά-Πευκοχώρι

Χαρίλαος Τρικούπης-Γέφυρα

ΧΑΝΘ-Εύοσμος

Ανατόλια-Λαγκαδάς

Καρδίτσα-Στρατώνι

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-Ξάνθη

ΔΩΡΕΑΝ (5) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Η διοικούσα επιτροπή  του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει ότι θα διατεθούν δωρεάν ΠΕΝΤΕ (5) εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, προσφορά ενός εκ των χορηγών της ομάδας.  Η διάθεσή τους θα γίνει αποκλειστικά με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας εν ισχύ και της ταυτότητας στην είσοδο, στους πέντε πρώτους που θα προσέλθουν στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" για να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ στις 17.00. 

Με την ευκαιρία, η διοικούσα επιτροπή καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο για να χαρεί ένα μπασκετικό απόγευμα και να βοηθήσει με την παρουσία  του την ομάδα μας να φτάσει στην νίκη.