ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 699 φορές

Με τον τίτλο του φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟΚ Βέροιας

Ενισχυμένος και με υψηλές βλέψεις θα ξεκινήσει το φετινό του ταξίδι στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΑΟΚ Βέροιας.

 Οι «λύκοι» που στο περσινό πρωτάθλημα έχασαν στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω -αποκλείστηκαν στα ημιτελικά των πλέι-οφ από τον Αιγινιακό με δυο ήττες στο καλάθι- φέτος δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο. Οι μεταγραφές του πολύπειρου Γιώργου Γιαννουζάκου με χρόνια θητείας στην Α1 κατηγορία και του Πέτρου Μάντζου κατά κύριο λόγο, ενισχύουν σημαντικά την ομάδα της Βέροιας και την καθιστούν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ο σύλλογος θα στηριχτεί και την φετινή σεζόν κατά βάση σε παιδιά από την πόλη μας, ενώ η διοίκηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει δίπλα της ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν αυτή την φιλόδοξη προσπάθεια, με κύριο εκφραστή τον Σίμο Γαβριηλίδη.

Στον πάγκο της ομάδας ο έμπειρος τεχνικός Θωμάς Τούσας, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Δαβόρα, μαζί με τον γυμναστή Γιάννη Τζουμάκη και τον βοηθό του Κώστα Γαβριηλίδη συνθέτουν ένα ισχυρό τεχνικό επιτελείο που θα επωμιστεί να φέρει εις πέρας και με επιτυχία την φετινή αποστολή.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Για τον σκοπό αυτό οι «λύκοι» έχουν κλείσει μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων για το προσεχές διάστημα.

Έτσι θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Θεσσαλονίκης (7/9), τον Αριστοτέλη Φλώρινας (14/9 και 21/9), τον Αστέρα Σίνδου (16/9), το Βελβενδό (25/9) και τους Διόσκουρους Κοζάνης (29/9). Χαρακτηριστικό της οργάνωσης και του επιπέδου που δείχνει πως έχει αλλάξει ο σύλλογος την φετινή χρονιά, είναι πως παρά το ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, η διοίκηση και το προπονητικό τιμ δεν εφησυχάζονται και είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση εφόσον προκύψει κάτι αξιόλογο. 

 

Δηλώσεις του προπονητή Θωμά Τούσα:

«Φέτος η ομάδα δείχνει πως έχει αλλάξει επίπεδο και όλοι μαζί, έχοντας την στήριξη και την βοήθεια του κ. Γαβριηλίδη και των υπόλοιπων χορηγών, θα κάνουμε μια προσπάθεια να βγάλουμε τον σύλλογο από τα τοπικά πρωταθλήματα και να τον οδηγήσουμε στην Γ' Εθνική κατηγορία. Έχουμε τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο, κάτι που σαφώς μας δημιουργεί άγχος που ελπίζουμε ωστόσο στην πορεία να αποδειχθεί δημιουργικό. Δεν θα παραλείψουμε φυσικά και τις ακαδημίες του συλλόγου, ώστε να καταφέρουν τα συγκεκριμένα παιδιά τα επόμενα χρόνια να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση χώρου στο γήπεδο της Εληάς ώστε να στεγάσουμε τα γραφεία του συλλόγου.»

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ 2016-2017

 

1. Τρομπούκης Μάριος (1.87)

2. Ουσουλτζόγλου Στάυρος (1.74)

3. Χρυσάφης Χάρης (1.83)

4. Γκανάς Βασίλης (1.82)

5. Στεργιούλας Άγγελος (1.90)

6. Πάππου Γιώργος (1.90)

7. Καπνάς Κώστας (1.73)

8. Ιωσηφίδης Μάκης (1.91)

9. Μάντζος Πέτρος (2.00)

10. Λέφας Γιάννης (1.90)

11. Χατζηχαρίσης Στράτος (1.97)

12. Γιαννουζάκος Γιώργος (1.99)

13. Στόιος Παναγιώτης (1.92)

14. Αλευρίδης Γιάννης (1.96)

15. Γκεκόπουλος Κώστας (1.90)

16. Ουζούνης Στέλιος (1.82)

17. Πιπερτζης Δημήτρης (1.82)

18. Λάντζος Στέργιος (1.83)

19. Τσέος Αριστοτέλης (1.85)

20. Μπαρμπαρούσης Μιχαήλ (1.86)