- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 1984 φορές
Χωρίς προβλήματα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ με Λαγκαδά
Χωρίς προβλήματα και με τον κόσμο στο πλευρό της θα υποδεχθεί η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ το Σάββατο (02/11) τον Ερμή Λαγκαδά, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» στις 17:00 και διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Σταματόπουλος-Τζαφλέρης-Φακίτσας.
Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr: «Αντιμετωπίζουμε τον Ερμή Λαγκαδά με σεβασμό. Μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και έναν προπονητή «δάσκαλο» του μπάσκετ. Η προετοιμασία μας καθ’ όλη την εβδομάδα έγινε χωρίς προβλήματα και η ομάδα όπως και στα προηγούμενα δυο παιχνίδια έχει τις δυνατότητές να απαιτεί πλέον τα θετικά αποτελέσματα. Θέλω για μια ακόμη φορά να καλέσω τους φιλάθλους να γίνουν ο «έκτος» παίκτης και να συμπαρασταθούν με πάθος στην ομάδα. Η παρουσία τους είναι καθοριστική σε κάθε παιχνίδι».
Σχετικά Άρθρα
-
Τι έγινε στην 4η αγωνιστική της National League 2 – Ρεπό για τον Φίλιππο Βέροιας -
Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ: Νικητές στα τοπικά ντέρμπι ΓΑΣ Μελίκη και Αετοί Βέροιας -
Αθλητικό στολίδι στη Βέροια - Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το νέο Κλειστό Γυμναστήριο -
Λύγισε στο φινάλε ο Φίλιππος Βέροιας – Ήττα με 66-64 από τον Σύλλα στην Αιδηψό








