ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 643 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Έσπασε... καρδιές ο μικρός τελικός!

Ενας απολαυστικός μικρός τελικός , διαφημιση του φετεινου τουρνουά έλαβε χώρα στο γηπεδο μπασκετ της Εληας. Το σφύριγμα της λήξης της παράτασης βρήκε νικητές τους Ατλας του Καραθανάση απέναντι στους Χωρις Ελεος n friends του Μουρατιδη!

Ο κανονικός αγώνας έληξε 60-60 και στην παράταση Ατλας 67- Χωρις Ελεος 64. Απολαυστικοί στο τελευταίο παιχνίδι τους, ήταν όλοι τους υπέροχοι!

Οικογενειακή υπόθεση οι playmaker της ομάδας με τον υιο Καραθανάση να κλεβει την παράσταση απο τον πατέρα. Παίκτης κλειδί του αγωνα ο αεικίνητος Αχτσης που σαν ενας άλλος Ποσειδωνας οδήγησε τους Άτλαντες στην νίκη! Δυνατές συνεργασίες και σκοράρισμα μεταξύ του Καραγιαννοπουλου και Κλωναρα!

Φανταστικοί οι Χωρις Ελεος στην τελευταια τους παράσταση για φέτος, με τον αρχηγό να παίρνει τα ηνία ως προπονητης και με φιλική συμμετοχή μερικών LiverCoolατων τύπων, έφεραν το παιχνίδι στην παράταση οπου και ηττήθηκαν στα σημεία.

Δύναμη ο Μαργαριτοπουλος, καταπληκτικός ο Δαλης και εκτελεστής ο Αποστολου. Ενας Στεργιοπουλος απο... αλλο πλανήτη με μαγικες πάσες και ρεσιτάλ επιθετικό απο τους Χατζη και Χατζηεμμανουήλ! Φιλικό σκοράρισμα απο τους Τσιριμπακα, Κωτιαδη και Κούλη.

ΑΤΛΑΣ : Καραθανασης Φρ. 6, Μπογδαμπειδης 4, Καραθανασης Δωρης 6, Σιασιος 6, Κοτζιαμπασης 17, Καραγιαννοπουλος 10, Αχτσης 10, Κλωναρας 8.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Μουρατιδης , Τσιριμπακας 6, Αποστολου 6, Κωτιαδης 4, Κουλης 4, Στεργιοπουλος 8, Χατζηεμμανουήλ 8, Μαργαριτοπουλος 13, Δάλης 6, Χατζης 7.