ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 562 φορές

Ολοκληρώθηκε η Α' φάση στο τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Τελευταια μερα της Α' φάσης του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και ξεκαθάρισαν οι βαθμολογίες και τα ζευγάρια των προημιτελικών. Νίκες για τα φαβορί, επιβλήθηκαν εύκολα τα Παρταλια και οι LiverCool και στο τελος πήραν διαφορα οι Ατλας.

Παρταλια 87- Βεροια23 58

Στο πρωτο παιχνίδι της ημέρας οι περσινοί πρωταθλητές έδειξαν την διαφορα δυναμικότητας που τους χωρίζει και νίκησαν επιβλητικά τους αντίπαλους τους . Οι  ΚωστογλΙδης και Εμμανουηλιδης πυροβολούσαν συνεχώς , ο Σπορελας ήταν καταιγιστικός στις δυο ρακέτες και ο Σαζακλιδης μάζεψε τα σκουπίδια και σκόραρε με άνεση.
Απο την ομάδα του Λεονταρακη έλειπαν οι δυνάμεις και οι καλές επιλογές , ο Τζιμογιάννης έσπασε καθε αμυνα και μαζι με τους Τζανετο και Αβρααμ πάλεψαν με τα θηρία αλλα δεν  τα κατάφεραν . Τελευταίο παιχνίδι για τους αγαπητούς Βεροια23 με δυο νίκες και 4 ήττες τερματίζουν στην 6η θέση του Ομίλου.
ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Σπορελας 26, Κασαπης 10, Σαζακλιδης 10, Κωστογλιδης 15, Εμμανουηλιδης 15, Κουρης 2, Μπερσος 5, Γκιλιόπουλος 4.
ΒΕΡΟΙΑ23: Βασιλοπουλος 4, Αβρααμ 12, Τζιμογιάννης 21, Λεονταρακης 4, Τζανετος 12, Καραμουτης 2, Ευθυμιαδης 3.

LiverCool 56-Αρρωστοι 29

Δεύτερο παιχνίδι στην σειρά μονο νίκη ήθελαν οι LiverCool και την πέτυχαν απέναντι στους αντιπάλους τους. Ο Κυριαζοπουλος οργάνωσε το παιχνίδι μοιράζοντας άπειρες Ασσιστ , οι Ουγγρινης και Κουλης εκτέλεσαν απο την περιφέρεια , και ο Παπαγιαννης Δ.  κέρδισε ολες τις μάχες στο ζωγραφιστό . Τρομερή δουλεια και απο τους Μπαλτζή  και Τσιριμπακα στις δυο ρακέτες.
Τελευταίο παιχνίδι για τους Αρρώστους του Δεληφωτη , πάλεψαν με ολη τους την καρδια αλλα δεν τα κατάφεραν να κανουν την έκπληξη . Ο Μπέκας και ο Νικολαιδης σκόραραν αλλα ο Βυζας κυμάνθηκε σε χαμηλή πτήση . Απολογισμός δυο νίκες και 4 ήττες , καλη χρονια με υποσχέσεις για του χρονου!
LIVERCOOL: Παπαγιαννης 10, Κουλης 12(2), Ουγγρινης 10, Μπαλτζης 4, Τσιριμπακας 4, Κορυτσαιος 6, Κυριαζοπουλος 6, Λιολιος 4.

Ατλας 61- Bad Boys 41

Το βραδινο παιχνίδι ήταν το κυρίως μενού , με τους Άτλαντες να διορθώνουν τα κακώς κείμενα και να παίρνουν διαφορα . Οι κοντοί ψήλωσαν το σκορ της ομάδας ! Ενας Σιασιος υπερηχητικός , σε συνεργασία με τον Διόσκουρο του Σιστακο , έτρεξαν , σκόραραν , μοίρασαν και πυροβόλησαν απο την γραμμή των 6,75 . Πολυ καλός και ο Κλωναρας για ενα ακόμα παιχνίδι .Πρωτη θέση για τους Άτλαντες στον Α Όμιλο.
Στην αντίπερα όχθη με την σημαντική απώλεια του Δουλαλα τα κακά παιδια άντεξαν ενα μόλις ημίχρονο . Συγκλονιστικός ο Κωστογλιδης τους κρατούσε κοντά στο σκορ , οι Στυκας και Πολυμερης πάλεψαν κερδίζοντας μονομαχίες , αλλα αυτα δεν ήταν αρκετά για να τους χαρίσουν το ροζ φύλλο . Τεταρτη θέση για τα κακά παιδια στο τελος της πρώτης φάσης.
ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 17, Στογιαννος 4, Μπογδαμπειδης, Παπαγιαννης 2, Καραθανασης, Σιασιος 23, Καραγιαννοπουλος 6, Αχτσης , Κλωναρας 9, Τουφας.
BAD BOYS: Γωγος 2, Μπακαλιδης, Στυκας 9, Κωστογλιδης 17, Δομουτζης 6, Πολυμερης 6.